søndag 20. februar 2011

Havregryn med ny vri!

Her om dagen så bestemte jeg meg for å bruke noe av de havregrynene jeg hadde stående. Men jeg hadde ikke lyst på havregrøt og jeg hadde ikke melk. Da jeg leste på pakken, så jeg derimot at det stod at man kunne la grynene trekke i appelsinjuice.

"Appelsinjuice?! Blir det noe godt da?" var Sigrids første tanke, men etter å ha tenkt litt på det, fant jeg ut at det ikke skadet å prøve og dermed gikk jeg til verks.

Jeg helte litt lettkokte havregryn i en skål, helte juicen over slik at grynene var dekket (det var slik det stod i oppskriften, men jeg syntes det ble litt mye juice, personlig smak) og puttet i noen fryste jordbær. Just because I could.
Så var det bare å sette blandingen i kjøleskapet i en god del timer. Så kom tiden for kveldsmat og jeg satte meg spent ned med resultatet:

Og det ble slett ikke så verst altså! Det gjorde seg virkelig med jordbærene, jeg puttet dem i fryste, så de var tint når jeg skulle spise dem, men jeg antar at man kan bruke jordbærsyltetøy hvis man ikke har jordbær. Friske bær er alltid best, men nå midt på vinteren er det litt vanskelig å oppdrive... Med mindre man kjøper importerte bær, noe jeg av prinsipp ikke gjør.

1 kommentar:

  1. sv: Helt sant. Sesammelk er kjempebra og med en liten smakstuch som kanel, vanilje eller kakao blir melken kjempegod!! Anbefaler deg å prøve mandelmelk også, nyyyydelig! Ha en fin kveld :)

    SvarSlett